06 290 99 000 of 06 426 26 623 info@dgakenniscentrum.nl

Colleges

Relevante onderwerpen voor de ondernemer worden behandeld door een professionele docent, expert op zijn of haar vakgebied en met ondernemers ervaring. Door te werken in relatief kleine groepen is er veel ruimte voor interactie en leren van elkaar.
Neem je deel aan een ochtend college, dan wordt je ontvangen met koffie en thee en een licht ontbijt. Aansluitend is de gefaciliteerde en interactieve netwerk kennis lunch. Ondernemen leren en netwerken tegelijk.
Een middag college begint met diezelfde gefaciliteerde en interactieve netwerk kennis lunch en na afloop borrelen we graag nog even na.

 

College ochtend programma:
07:30 Inloop 
08:00 Aanvang
12:00 Afronding 

Aansluitend lunch

 

College middag programma:
12:15 Lunch 
14:00 Aanvang 
18:00 Afronding 

Aansluitend borrel

Coaching

Topsporters hebben er meerdere. Top ondernemers ook. Heb jij er al één? Want ja, jij moet het zelf doen, maar dat hoeft niet alleen. Sterker nog…het is wetenschappelijk bewezen dat het rendement van een opleiding een veelvoud is wanneer gecombineerd met professionele coaching.
Professionele coaching is een zeer effectieve methodiek om nieuwe kennis en vaardigheden snel en effectief te integreren, in de praktijk te brengen en te bestendigen. Ook de kennis en vaardigheden die al aanwezig zijn, maar om welke rede dan ook nog niet zo effectief zichtbaar waren, kunnen zomaar ineens tot onverwachte resultaten leiden.
Het is wel belangrijk om te weten dat coaching en proces is waar de effectiviteit enorm afhangt van de klik tussen coach en coachee in combinatie met het vakmanschap en geschiktheid van de coach. Wij werken dan ook niet met een coach maar met coaches. Allemaal top coaching professionals die in netwerk verband met ons samenwerken. Wij verzorgen de match voor het hoogst mogelijke rendement.


Topcoaching

• intake
• 6 coach sessies
• evaluatie
• tussentijdse support


Topcoaching verkort

• intake
• 4 coach sessies
• evaluatie
• tussentijdse support

Netwerk kennislunches

Een belangrijk deel van ondernemen is netwerken. Wij verzorgen om die rede een interactieve netwerk kennislunch. De deelnemers van het ochtend college en middag college (lunch inclusief) komen samen met alle andere geinteresseerde DGA kenniscentrum ondernemers. Ook hier zorgen we dat er de nodige interssante ondernemers kennis wordt gedeeld.


Netwerk lunch

12:15 – 13:45

Borrel
18:15 – 19:30