06 290 99 000 of 06 426 26 623 info@dgakenniscentrum.nl

Sybren Tuinstra, directeur DGA Kenniscentrum, trainer, coach.

Na ruim 25 jaar diverse rollen en management functies binnen multinationals KLM en TNT Express te hebben bekleed, ben ik het ondernemersavontuur aangegaan. En wat voor een avontuur. Met vallen en weer opstaan heb ik de mooie maar ook de harde kant van dit bestaan ervaren. Ervaring die ik graag wil delen want de ervaring leert;

Persoonlijke en organisatie ontwikkeling in al zijn facetten zijn de rode draad in mijn carrière. DGA kenniscentrum is een omgeving waar wetenschappelijke kennis en ervaring uit praktijk samen komt. Het biedt mij het platform om mijn multinational management/politiek en ondernemers ervaring te combineren met het trainers- en coach vak en om samen met de deelnemers nog meer successen te proeven.

Mady Meijer, hoofd docent DGA Kenniscentrum.

Als ondernemer heb ik ons bedrijf van 2 man en nauwelijks bestaansrecht naar een wereldwijd opererend bedrijf met personeel en miljoenenomzet laten groeien. Daar kwam enorm veel bij kijken. Om te kunnen voldoen aan alle rollen die ik door deze groei moest vervullen, ben ik allerlei studies gaan volgen, van juridisch tot financiëel en van VCA-vol tot executive MBA. Vaak zat ik als enige ondernemer in het klaslokaal, de lesstof sloot niet aan op de praktijk en de docent had geen antwoord op vragen uit het bedrijfsleven.

Daar ligt dan ook mijn motivatie voor het opzetten van DGA Kenniscentrum: een gedegen opleidingsinstituut voor DGA’s en ondernemers. Daarmee volg ik mijn passie waarbij ik mijn onderwijsverleden kan combineren met het ondernemersschap.

Ons team

Ons team bestaat uit een wisselende groep van trainer/experts die een grote affiniteit hebben met ondernemen en/of zelf ondernemer zijn.

Onze Visie

De drukke DGA en ondernemer heeft geen tijd voor lange bedrijfskundige opleidingen maar moet wel deels deze kennis bezitten. Te weinig kennis hebben kost uiteindelijk geld en kan je onderneming in gevaar brengen. Dus gaat de efficiënte ondernemer naar het DGA Kenniscentrum om snel en effectief de benodigde kennis op te doen.

Met een team van deskundige docenten vergroten wij jouw kennis waardoor je kunt voldoen aan alle eisen die er gesteld worden aan de hedendaagse ondernemer. Dit doen wij door het aanbieden van relevante lesstof, gericht op de ondernemersrealiteit. We werken in kleine groepen zodat er ruimte genoeg is om al je vragen te stellen. Gewoon per dag af te nemen, je kiest de onderwerpen die voor jou van belang zijn, wanneer het jou uitkomt.

Kennisoverdracht op hbo+ niveau, no-nonsens en gericht op de ondernemerspraktijk. Gewoon ouderwets iets leren…

Daarnaast bieden we professionele coaching los en in combinatie met de colleges. Uiteindelijk zit de kracht in de combinatie van kennis, kunde en het daadwerkelijk effectief in de praktijk brengen. Wij dragen daar graag aan bij.